Poze Ginseng Rosu Coreean Batoane (plicuri cu continut lichid) LAVIVANT

     


Ginseng Rosu Coreean Batoane (plicuri cu continut lichid) LAVIVANT

Pret: 178 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

300g (10g x 30 plicuri)

Ingrediente: extract de Panax Ginseng 9%, sirop de amidon 34%, oligozaharide 25%, extract de jujube (Zizyphus jujube Mill.) 10%, zahăr din fructe 10%, extract de Pecetea lui Solomon (Polygonatum odoratum) 10%, extract din fructe de ginseng 2%. Nu conține alergeni.

Mod de utilizare: 1 plic pe zi (10g).

Recomandări:

Vitalitate: ajută la susținerea vitalității organismului, contribuie la rezistența organismului la stres, ajută la  îndepărtarea senzației de oboseală  și la promovarea stării de vigilență, senzației de energie și vitalitate.

Sănătate sexuală: ajută la menținerea unor relații sexuale de calitate.

Imunitate: contribuie la apărarea naturală a organismului și la funcționarea optimă a sistemului imun.

Performanța cognitivă: ajută la menținerea unei performanțe cognitive bune,

susține memoria, contribuie la circulația sângelui care este asociată cu performanța și reactivitatea creierului, contribuie la menținerea activității mentale și cognitive la nivel optim, ajută la menținerea capacității fizice și mentale în caz de slăbiciune, epuizare, oboseală și pierderea concentrării.

Metabolismul glucozei: ajută la menținerea unui nivel normal al glucozei în sânge ca parte a unui stil de viață sănătos.

Atenționări: a nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original, bine închis, la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj. A se consuma cu prudență și numai la recomandarea consultantului de specialitate, de către persoanele hipertensive, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele aflate sub medicație. În caz de reacții alergice, opriți consumul și consultați medicul de specialitate.

Observații: ambalajul este original.

Exp.: inscripționat pe cutie. Lot: inscriptionat pe cutie.

Producator: SJ BIOTECH CORPORATION, Korea

Importator unic și deținător notificare: KAMALA DEVI SRL, Str. Cerbului Nr. 15, Birou 1, Mun. Sacele, Brasov


Transport: Curier rapid 12 lei, Posta Romana 25 lei.0788889989 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Ginseng LaVivant

Producator: LAVIVANT